Selecteer een pagina

Met welke dienst kunnen wij u helpen?

Maak uw keuze uit de onderstaande mogelijkheden

Website onderhoud

Iedere website bestaat uit software componenten zoals modules, plugins, taalbestanden en templates. Met ons onderhoudspakket bent u up to date bent met actuele versies, en komt u niet voor verassingen te staan.

T

Zoekmachine Optimalisatie

Foresttree is dagelijks bezig met Zoekmachine optimalisatie voor verschillende klanten. Wij richten ons op het ontwikkelen van strategieën welke voor onze klanten voor zichtbare en tastbare resultaten zorgen.

Website - Webdesign

Wij designen en bouwen websites. Na eerst een aantal gerichte vragen komen wij met geschikte designs voor uw onderneming. Met behulp van goede teksten wordt dit tot een geheel gebracht.

Webshops

Webshop maken wij met behulp van Woocommerce wat een uitstekend en makkelijk te onderhouden webshop systeem is voor startende en gevorderde ondernemers. Bekijk anders deze link > Woocommerce

Hosting

Webhosting zorgt ervoor dat uw website bereikbaar is op het internet en dat uw vrienden, familie en klanten de website kunnen bezoeken. Dit kunnen wij ook prima voor u verzorgen.

Onderhoud

Iedere website bestaat uit software componenten zoals modules, plugins, taalbestanden en templates. Met ons onderhoudspakket bent u up to date bent met actuele versies, en komt u niet voor verassingen te staan.

T

Zoekmachine Optimalisatie

Foresttree is dagelijks bezig met Zoekmachine optimalisatie voor verschillende klanten. Wij richten ons op het ontwikkelen van strategieën welke voor onze klanten voor zichtbare en tastbare resultaten zorgen.

Social media creatie en ondersteuning

Veel bedrijven vergeten dat social media de plek is om uw bedrijf regelmatig te laten zien. Ook omdat verschillende zoekmachines hier dagelijks te vinden met hun webcrawlers of spiders. Wij kunnen hier ook mee helpen.

Resultaat gerichte strategie bepaling

In dit  steeds veranderende landschap van algoritmes zijn wij consequent bezig met resultaat gerichte aanpak. Dit doen wij voor verschillende klanten om zo uw bedrijf en website beter vindbaar te krijgen. 

Website ideeën of business plan?

Heeft u wellicht een idee of  businessplan dat steeds op de boekenplank beland. Wij hebben dit ook meegemaakt en zouden best eens van gedachte kunnen wisselen om te zien hoe wij ook uw idee tot uitvoering brengen.

Laten we samen uw site beter vindbaar maken!

Hoe eerder u begint hoe eerder u resultaten boekt.

Foresttree Marketing Solutions

Jardensweg 29

9472 PE Zuidlaren

info@foresttree.nl

Telefoon: 085 - 0160 444