info@foresttree.nl

085-0160444

Wij zijn een full service

Creative
All round
web-Design
bureau

Wij zijn dagelijks bezig met webdesign en innovaties in de wereld van internet marketing. 

Wij richten ons op het ontwikkelen van website’s, strategieën welke voor onze klanten voor tastbare resultaten zorgen.

In dit steeds veranderende landschap van algoritmes zijn wij consequent bezig met het bedrijf vindbaar te krijgen en wij zijn gevestigd in het groene dorpje zuidlaren. 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat kunnen wij allemaal

Wij hebben hieronder een reeks aan diensten waarmee wij u kunnen ondersteunen, ook als u gewoon een vraag heeft helpen wij u graag verder.

Website - Webdesign

Wij designen en bouwen websites. Na eerst een aantal gerichte vragen komen wij met geschikte designs voor uw onderneming. Met behulp van goede teksten wordt dit tot een geheel gebracht.

Webshops

Webshop maken wij met behulp van Woocommerce wat een uitstekend en makkelijk te onderhouden webshop systeem is voor startende en gevorderde ondernemers. Bekijk anders deze link > Woocommerce

Hosting

Webhosting zorgt ervoor dat uw website bereikbaar is op het internet en dat uw vrienden, familie en klanten de website kunnen bezoeken. Dit kunnen wij ook prima voor u verzorgen.

Onderhoud

Iedere website bestaat uit software componenten zoals modules, plugins, taalbestanden en templates. Met ons onderhoudspakket bent u up to date bent met actuele versies, en komt u niet voor verassingen te staan.

Zoekmachine Optimalisatie

Foresttree is dagelijks bezig met Zoekmachine optimalisatie voor verschillende klanten. Wij richten ons op het ontwikkelen van strategieën welke voor onze klanten voor zichtbare en tastbare resultaten zorgen.

Social media creatie en ondersteuning

Veel bedrijven vergeten dat social media de plek is om uw bedrijf regelmatig te laten zien. Ook omdat verschillende zoekmachines hier dagelijks te vinden met hun webcrawlers of spiders. Wij kunnen hier ook mee helpen.

Resultaat gerichte strategie bepaling

In dit  steeds veranderende landschap van algoritmes zijn wij consequent bezig met resultaat gerichte aanpak. Dit doen wij voor verschillende klanten om zo uw bedrijf en website beter vindbaar te krijgen. 

Website ideeën of business plan?

Heeft u wellicht een idee of  businessplan dat steeds op de boekenplank beland. Wij hebben dit ook meegemaakt en zouden best eens van gedachte kunnen wisselen om te zien hoe wij ook uw idee tot uitvoering brengen.

HET GENEREREN VAN NIEUWE IDEEËN. HET OPLOSSEN VAN GROTE PROBLEMEN 😀

Laten we samen uw site mooier en beter vindbaar maken!

Hoe eerder u begint hoe eerder u resultaten boekt.

Projecten

Tevreden klanten

lopende projecten

kopjes koffie

Waarom zijn wij anders?

De technologie-industrie zit vol marketingstunts en geleende scripts om u ertoe te brengen iets te kopen dat u niet nodig heeft, of te handelen zonder eerst alle feiten te kennen.

Bij Foresttree streven we ernaar uw inzicht te geven wat we doen en u te laten begrijpen hoe we dat doen. We zorgen ervoor dat wij volledig op u zijn afgestemd voordat we onze aanbevelingen geven.

Voordat er iets wordt geïmplementeerd, vertellen we u wat we kunnen doen, zodat we samen ervoor zorgen dat u precies weet wat u krijgt vanaf het begin.

We hechten veel waarde aan technologie, transparantie en vertrouwen, die u uit de eerste hand zult vinden als u klant wordt.

Dat is waarom we anders zijn.

Een greep uit onze portfolio

Hieronder ziet u een aantal gedaane projecten welke wij hier presenteren. 

Onze vaardigheden

Onze vaardigheden varieren uit verschillende kennis 

Zorg dat uw publiek u online vindt! Wij kunnen door middel van onze technieken ervoor zorgen dat we u helpen stijgen in de zoekresultaten. U heeft zelf geen specialistische kennis nodig. Met SEO consultancy van Foresttree bent u op de hoogte van veranderingen binnen google en werken we continu aan het verbeteren van uw website.

Online bedrijfsgidsen als Google Mijn Bedrijf, Facebook, Twitter, Foursquare, Yelp en Tripadvisor zijn slechts enkele voorbeelden van de vele online wegwijzers die wij hiervoor gebruiken en u ook aamelden. Waar uw klanten u ook zoeken, Foresttree helpt u om gevonden te worden!

Meer dan 1 miljard mensen zijn actief op social media. Benut de mogelijkheden die Facebook en andere social media bieden en gebruik ze om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten!

  • Divi – 95%
  • Wordpress – 98%
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)- 77%
  • Web-design – 89%
  • Zoekmachine adverteren (SEA) – 65%
  • Social Media zichtbaarheid – 93%
  • Lokale zichtbaarheid – 96%

Wist u dat het aantal mobiele gebruikers het aantal desktopgebruikers blijft overschrijden, daarom moet het vanzelfsprekend zijn dat ontwerpers en webdesigners nu meer dan ooit ontwerpen met een mentaliteit die vooral op mobiel gericht is. Dit is wat wij bij Foresttree bij ieder project meenemen in ons design!

Ervaring van Foresttree

Onze ervaring is opgedaan bij bedrijven waarvoor wij werken en hebben gewerkt. In de afgelopen jaren hebben wij heel veel mensen gesproken en geholpen met hun on- en offline marketing.

Wij komen daarom ook vaak tot de conclusie dat ze meer hulp nodig zijn met hoe ze de strategie kunnen bepalen, en wie of wat ze daar voor nodig zijn.

Gelukkig met onze ervaring hebben wij de antwoorden voor de meeste ondernemers, doordat we de taal spreken die ondernemers in een warboel van online kretologieën vaak tegenkomen.  Op deze manier kunnen wij ze aan de hand meenemen en zijn de wegen die bewandeld moeten worden nu overzichtelijk en begrijpelijk.

Wat zeggen onze klanten

Wij zijn altijd ontzettend blij met lovende berichten van onze klanten, daarom hebben wij een paar hieronder vermeld.

Ik heb Jos leren kennen als een vriendelijke gedreven engepassioneerde adviseur. Ontzettend leuke vent om mee tewerken. loyaal en haalt zijn passie uit wat hij doet. Supergozer!

Akim Bwefar

Owner/Director, Bwefar Rental BV

De samenwerking met Jos verloopt heel plezierig, hij komt zijn afspraken na en is correct.

Hilda Bolhuis

Directeur/Eigenaar, HOC Opleiding & Training: Transport, Logistiek en Veiligheid.

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig met Jos gewerkt. Ik hebhem leren kennen als een kundige en inspirerende ondernemermet creatieve ideeën.

Peter Raven

Legal counsel, Raven Advies BV & KCA

Jos staat voor mij voor een onovertroffen mate van positivisme en enthousiasme. Hij probeert echt rekening te houden met onze wensen en zijn dienstverlening hierop aan te passen.

Paul Muller

Owner and Director, TecLine & BouwGenius

Laten we iets nieuws ontwikkelen 
Zeg hallo!

*Door het invullen van ons contact formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy statement te lezen aan onderzijde van deze website.

13 + 11 =